GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
26 Mayıs 2021 Çarşamba 22:41

Başkan Soyer'den dikkat çeken Altay mesajı... UĞUR MUMCU DETAYI!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Play-Off finalinde Altınordu'yu tek golle geçerek 18 yıl aradan sonra Süper Lig'e dönen Altay'la ilgili dikkat çeken bir mesaj paylaştı. Sosyal medya hesabından Altaylı oyuncuların geçmişte "Uğur Mumcu ölmedi" yazılı pankart açtığı bir fotoğrafı paylaşan Soyer, "Altay sadece Altay değildir" mesajını verdi.

SONKALEİZMİR- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Süper Lig'e yükselen Altay'ı merhum gazeteci Uğur Mumcu'yu anarak kutladı. İzmir ekibinin, 1993 yılında bir suikaste kurban giden Uğur Mumcu'nun vefatı sonrası sahaya "Uğur Mumcu ölmedi" yazılı pankartla çıktığı bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Soyer, "Altay asla sadece Altay değildir" mesajını verdi. 

İstanbul'daki karşılaşmayı Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ve CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter'le birlikte izleyen Başkan Soyer, kutlama mesajında şunları kaydetti: 

"Artık İzmir'in Süper Lig'de iki takımı var! Bu uzun ve zorlu yolda kupaya uzanan Altay'ı kutluyor, Süper Lig'de başarılar diliyorum. Altınordu'yu da müthiş mücadelesi nedeniyle kutluyorum. İzmir kazandı"