GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
2 Nisan 2020 Perşembe 00:11

Başkan Soyer'den beyaz gömlekli mesaj

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, görevdeki 1 yılı dolduruşunu duygusal bir mesaj ve dikkat çeken bir fotoğraf karesiyle hatırlattı. Beyaz gömlekli fotoğrafını paylaşan Başkan Soyer, İzmir'e teşekkür etti.

SONKALEİZMİR- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dün itibariyle görevdeki 1 yılını doldurdu. 31 Mart 2019 tarihindeki yerel seçimlerin ardından koltuğu Aziz Kocaoğlu'ndan devralan Başkan Soyer, oldukça yoğun 1 yıl geçirdi. Yoğun ziyaretçi trafiği ve yurtiçi- yurtdışı temaslarıyla temposunu bir an olsun düşürmeyen Soyer, koronavirüs salgınında da sahadan ayrılmadı. Başkan Soyer, görevdeki dolan 1 yılını ise sıkça yaptığı duygusal mesajlarından biriyle hatırlattı.

ZOR ZAMANLAR GEÇECEK

Sosyal medya hesabından, "Bir yıl oldu; İzmir için el ele vereli, sevinçte, tasada ortaklık edeli. İnsanlıkla birlikte çok özel günler yaşıyoruz.  Zor zamanlar geçecek, üstlendiğimiz görevlerin gururu, dayanışma ve paylaşmanın güzelliği geleceğe miras kalacak. Sağlıklı günlere, umutla. Teşekkürler İzmir!" mesajını veren Başkan Soyer'in beyaz gömlekli fotoğrafını paylaşması ise dikkati çekti.

Beyaz gömleğin mutluluk, zenginlik, doğru yol ve şeffaflık anlamına geldiği biliniyor.