GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
23 Mayıs 2020 Cumartesi 09:34

Başkan Soyer'den Bayram mesajı... 'Asla karamsar olmayın'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ramazan Bayramı dolayısıyla İzmirliler'e birlik ve beraberlik mesajı verdi. Soyer, "Tatlı bayram telaşının sokaklarda değil evlerde yaşandığı arife günündeyiz. Bu bayramı evimizde geçireceğiz, maalesef kapı zillerimizi komşu çocukları çalmayacak. Ama ben her şeye rağmen 82 milyon yurttaşımızla birlik ve beraberlikle bu zorlu süreci atlatıp güzel günlere ulaşacağımıza inanıyorum. O yüzden asla umutsuz ve karamsar olmayın" dedi

SONKALEİZMİR-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Başkan'ın Günlüğü'nde yurttaşlara bayram öncesi moral verdi. "Asla umutsuz ve karamsar olmayın"  diyen Soyer, "82 milyon yurttaşımızla birlik ve beraberlikle bu zorlu süreci atlatıp güzel günlere ulaşacağımıza inanıyorum" dedi. 
Başkan Soyer'in açıklamaları şöyle: 
Günaydın sevgili İzmirliler...
Bugün '11 ayın Sultanı'  Ramazan ayının son günü.. 
Tatlı bayram telaşının sokaklarda değil evlerde yaşandığı Arife günündeyiz. Bu bayramı evimizde geçireceğiz, maselef kapı zillerimizi komşu çocukları çalmayacak.

Ama ben her şeye rağmen 82 milyon yurttaşımızla birlik ve beraberlikle bu zorlu süreci atlatıp güzel günlere ulaşacağımıza inanıyorum. O yüzden asla umutsuz ve karamsar olmayın. 
Dün belediye birimlerinin nerdeyse tamamını gezip, çalışanlarımızın bayramını kutladım. Geçtiğimiz iki ayda herkes evlerine çekilirken, onlar mezarlıklar, sosyal yardım ve projeler, tarımsal hizmetler, hastanemiz, zabıta, itfaiye, çevre sağlığı, su, kanal, arıtma tesisleri, parklar, yol, ulaşım hizmetlerini sahada ofiste fedakarca sürdürdü.
Öğleden sonra İzmir ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu ile birlikte çevrimiçi bir toplantı yaptık. Korona sürecinin İzmir ekonomisine etkilerini masaya yatırıp çözüm yollarını konuştuk. Kurul üyelerinin tamamına yakınının belediyemizin dayanışma kampanyasının altını çizip, desteğini açıklamasından son derece mutlu oldum.
Hoşça kalın sevgili İzmirliler"