GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
6 Mayıs 2023 Cumartesi 13:22

Başkan Selvitopu Karabağlar’ı turluyor

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 14 Mayıs seçimlerine hazırlık kapsamında ilçenin farklı yerlerinde çalışmaya devam ediyor. Vatandaşlarla buluşan ve esnafları ziyaret eden Başkan Selvitopu, mevcut iktidarın artık yorulduğunu belirterek, nöbet değişiminin kaçınılmaz olduğunu vurguluyor.

Başkan Selvitopu çalışmalar kapsamında cumartesi programına, Yunus Emre Seçim Merkezi’ndeki dayanışma kahvaltısıyla başladı. Kahvaltıya, CHP İzmir İl Yöneticisi Ali İhsan Yıldız, eski il yöneticileri, meclis üyeleri, Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Alev Ağrı, mahalle temsilcileri ve partililer katıldı.

Kahvaltının ardından Başkan Selvitopu esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler dileklerini iletti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı olarak Çankaya Köşkü’ne uğurlamak istediklerini hatırlatan Başkan Selvitopu, “Başta ekonomik yönden olmak üzere ülkenin geldiği durum ortada. Bu tablonun bir an önce değişip, dengelerin yerine oturması gerekiyor. Bunun için de hepimize önemli görevler düşüyor. Desteklerinizi bekliyoruz” dedi.