GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
15 Ekim 2021 Cuma 09:16

Başkan Sandal, din görevlileriyle buluştu!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Cami ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla Bayraklı'daki din görevlileriyle bir araya geldi.

Bayraklı Belediyesi Havuz Düğün Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, İzmir İl Müftüsü Salih Sezik, Bayraklı İlçe Müftüsü İbrahim Türedioğlu ve çok sayıda din görevlisi katıldı.

Etkinlikte konuşan Başkan Sandal, "Zor günler geçiriyoruz. Ama öyle güçlü ve tarihi kökleri olan bir ülkeyiz ki, inancımız, maneviyatımız ve duruşumuzla o kadar güçlüyüz ki; bunların hepsini el birliğiyle bir gün bir tarafta bırakmış olacağız. Vazgeçmememiz gereken bazı temel değerlerimiz var. Maneviyatımız, ülkemizin toprak bütünlüğü ve devletimiz var. Bu kavramlara sonuna kadar bağlı kalırsak; kim, hangi topla, tüfekle, neyle gelirse gelsin, olduğumuz yerde yine el ele ve gönül gönüle kendi ülkemizde ve kendi topraklarımızda berat içinde ve huzur içinde, kimsenin kimseyi hor görmediği, kardeşçe ve dostça bir cennette yaşamaya devam edeceğiz. Bunun sorumluluğu toplumda 2 kesimde var. Ben bir öğretmenim, bir öğretmenlerde iki din görevlisi kardeşlerimde bu vazife... Çünkü öğretmenlerimiz ve din görevlilerimiz topluma rehberlik ediyor. Bu görevi üzerimize aldığımız zaman kardeşçe ve dostça aynı sofrada oturmayı, birlikte paylaşmayı toplumun tamamına yaydığımızda inanın her tarafta; bolluk, bereket olur" dedi.