GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
26 Şubat 2021 Cuma 22:11

Başkan Kılıç'tan İngilizce sunum!

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç'ın Avrupa Yerel Demokrasi Haftası’nın çevrim içi koordinasyon toplantısında İngilizce bir sunum yaptı. Buca'yı genel hatlarıyla anlatan Başkan Kılıç, akıcı İngilizcesi ile dikkati çekti.

SONKALEİZMİR- Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç'ın Avrupa Yerel Demokrasi Haftası’nın çevrim içi koordinasyon toplantısına katıldı. İlçesi Buca'dan genel hatlarıyla bahseden Başkan Kılıç, akıcı İngilizcesi ve düzgün aksanıyla dikkati çekti. Başkan Kılıç, İngilizce konuşmasının bir bölümünde, şunları dile getirdi:

“Eşsiz tarihiyle, sahip olduğu kültürel mirasıyla, yeşil alanlarıyla, sanata ve gençlere yönelik yatırımlarıyla Buca İzmir’in göz bebeği ilçelerindendir. Avrupa’nın insan onuruna saygı, özgürlük, demokrasi, eşitlik, hukukun üstünlüğü ve azınlıklara mensup kişilerin hakları da dahil olmak üzere insan haklarına saygı değerleri üzerine kurulu olduğunu biliyoruz. İzmir’in Buca ilçesi de bünyesinde barındırdığı bu değişik nüfus yapısına rağmen karşılıklı sevgi ve saygı içerisinde, demokratik bir yapı içerisinde yaşamaktadır...”

  Haberin Videosu