GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
6 Temmuz 2022 Çarşamba 11:34

Başkan Kayalar: Alnımız açık, veremeyeceğimiz hiçbir hesap yok!

Menderes Belediyesi'ne yönelik gerçekleştirilen operasyon kapsamında gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar adliye çıkışında açıklama yaptı. Kayalar ''Bizim alnımız açık. Veremeyeceğimiz hiçbir hesap yok” dedi.

Menderes Belediyesi'ne yönelik gerçekleştirilen operasyonda 32 kişi gözaltına alınmıştı. Aralarında Başkan Mustafa Kayalar'ın da olduğu 31 kişi dün gece saatlerinde adliyeye sevkedildi. 

Kayalar mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Adliye çıkışında açıklama yapan Başkan Kayalar şu şekilde konuştu;

“Biz bir kamu kurumunun başkanıyız. Bizim hakkımızda ihbarlar olabilir. Ancak bizim alnımız ak. Veremeyeceğimiz hesabımız yok. Düzgün bir adaletle her türlü hesabı vermeye hazırız. Çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Her zaman yanlarındayım. Dürüst ve adilliklerine inanıyorum. Onlar da tıpkı benim gibi tertemizler.”

Öte yandan, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve çok sayıda partili ile belediye çalışanları Başkan Kayalar’a destek amacıyla adliyede hazır bulundu.