GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
12 Ocak 2022 Çarşamba 15:15

Başkan İduğ'u duygulandıran mesaj!

Koronavirüse yakalanan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, İzmirli bir gencin sağlık durumu ile ilgili mesajını paylaştı. İduğ, mesaj karşısında çok sevindiğini ve duygulandığını belirtti. 

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ geçtiğimiz günlerde koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Karantina sürecini evinde geçiren İduğ, İzmir'den üniversite okumak için başka bir kente giden genç kızın attığı mesaj karşısında duygulandı. 

Genç kız mesajında İduğ'a sağlık durumunu sorarak ''Başkanım ben Bornova'nın yerlisiyim ama şuan üniversite için başka şehirdeyim. Babam dedi bizim başkan covid olmuş diye. Aklım sizde kaldı. Nasıl oldunuz? Bir koşu geliyim yörük tarhanası yapıvereyim. Hiç birşeyin kalmaz. Sen bize lazımsın canım başkanım'' ifadelerini kullandı.

Mesaj karşısında hem çok sevindiğini hem de duygulandığını belirten İduğ, genç kızı kahve içmeye davet ederek ''Hem çok mutlu oldum hem çok duygulandım güzel kızım, aklın kalmasın durumum iyi yakında görevime döneceğim, sen de Bornova’ya döndüğünde bekliyorum, kahve içelim, kazandibi yiyelim beraber'' yanıtını verdi.