GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
5 Ağustos 2022 Cuma 09:39

Başkan İduğ'dan esnaf turu..

Saha çalışmaları ile Bornovalılarla bir araya gelen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ geçtiğimiz günlerde Altındağ’da başladığı mahalle ziyaretlerini bu kez esnaflarla sürdürdü. Altındağ Esnaf Odası Başkanı Tayfun Çıracı ile birlikte Serintepe, Zafer ve Birlik Mahalleleri’nde bulunan işyerlerine giden Başkan İduğ, görüş ve önerileri dinledi.

Esnaf ziyaretlerine günün büyük bölümünü ayıran Başkan Mustafa İduğ, esnafın yaşadığı sıkıntıları  ve işlerinin durumu hakkında bilgi aldı. Belediyeden beklentilerini dinleyerek bol kazanç ve hayırlı işler temennisinde bulundu. Alışveriş yapan ya da kahvehane ve kafelerde oturan vatandaşlarla da bol bol sohbet etti. 

Yerinde tespit

Bornova Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürlerinin de katıldığı saha çalışmalarının vatandaşları dinlemek için önemli olduğunu ifade eden Başkan İduğ,  “Ekip arkadaşlarımızla yaptığımız ziyaretlerde yerinde tespit ve çözüm odaklı çalışma ile bölge halkının ve esnafının beklentilerini karşılamak istiyoruz. Yapacağımız yatırım ve çalışmaları görerek yerinde belirliyor ve onların istekleri doğrultusunda şekillendiriyoruz. Tüm esnaflarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.