GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
7 Nisan 2020 Salı 02:12

Başkan İduğ'dan İzbaş'ta çalışan öğrencilere müjde!

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, sosyal medyadan kendisine ulaşan ve İzbaş kafelerinde çalışan gençlerin talebine yanıt verdi. 

İzbaş kafelerinde çalışan ancak Koronavirüs tedbirleri kapsamında kafelerin kapatılması ile bir süreliğine işsiz kalan öğrenciler sosyal medya üzerinden Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'a çağrı yaptı. 

Kafelerin açılması ile tekrar işlerine dönmek istediklerini belirten gençler adına yazılan mesajda ''İyi akşamlar, bizler @bornovabld İzbaş kafelerinde çalışan  öğrenciler olarak corona nedeniyle aniden işsiz ve gelirsiz kaldık. Sözleşmelerimizin yanmasından korkuyoruz. Kafeler açıldıktan sonra sözleşmelerimizin kaldığı yerden devam etmesini istiyoruz.'' ifadeleri kullanıldı. 

''KESİNLİKLE MAĞDUR OLMAYACAKSINIZ''

Gençlerin çağrısına Başkan İduğ'dan cevap geldi. Öğrencilerin bu süreçte kesinlikle mağdur edilmeyeceğini belirten Başkan İduğ sosyal medya hesabından gençlere şu şekilde yanıt verdi;

''Sevgili Kardeşlerim, tabiki dediğiniz gibi olacak, kesinlikle mağdur olmayacaksınız. Benim için çok önemlisiniz. Şu günler geçsinde oturup sohbet edelim, iyi top oynayan erkekler varsa halısaha maçı yapalım, ama baklavasına tamam mı?''