GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
15 Ocak 2022 Cumartesi 15:51

Başkan Günel'den Erdoğan afişlerine zarar verenlere tepki!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Aydın programı için hazırlanan afişlere kimliği belirsiz kişilerce zarar verilmesini yaptığı açıklama ile kınadı.  Günel ''Bu olay kabul edilmesi mümkün olmayan vandalca bir girişimdir” dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Aydın'da gerçekleştireceği programa dair Kuşadası sokaklarına asılan afişlere kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar verildi. 

Yaşanan olayın demokrasi kültürü ile bağdaşmadığını belirten Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Aydın programına davet içeren afişlerinin yırtılması, demokrasi kültürü ile bağdaşmayan ve kabul edilmesi mümkün olmayan vandalca bir girişimdir. Demokrasi her şeyden önce hoşgörü içerir. Bunu yapanlar bilmelidir ki, Kuşadası bu tip davranışlarla bağdaşmayan çağdaş  ve demokratik bir kenttir. Yaşanan bu talihsiz olaydan duyduğum üzüntüyü Kuşadası kamuoyu ile paylaşıyor ve bu çirkin davranışı kınıyorum.”