GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
26 Temmuz 2024 Cuma 22:11

Başkan Eşki'den dikkat çeken paylaşım... 'YAŞATMAYI SEÇİYORUZ'

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, AK Parti tarafından hazırlanan ve kamuoyunda büyük tartışma yaratan sokak hayvanları yasası ile ilgili dikkat çeken bir video yayınladı. "Yaşatmayı seçiyoruz" etiketini kullanan Başkan Eşki, "İki cihan bir araya gelse ben Allah'ın verdiği canı bu hayvanlardan asla almayacağım. Bu yasanın sonuna kadar karşısındayım" dedi.

SONKALEİZMİR-Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren ve sokak köpekleri için ötanazi yolunu açabilecek yasa ile ilgili sosyal medya hesaplarından dikkat çeken bir video paylaştı. 

"Yaşatmayı seçiyoruz", "Yasayı geri çek" ve "Uyutma beni" etiketlerini kullanan Başkan Eşki, "Bu yasa toplumu tam anlamıyla bölmek için ortaya konan, hayvanlardan ziyade insanların bakış açısını değiştirmek için hazırlanmış bir yasa. Bu yasanın hiçbir uygulanabilir yanı yok. Şunu net bir şekilde söylemek istiyorum. İki cihan bir araya gelse ben Allah'ın verdiği canı bu hayvanlardan asla almayacağım. Bu yasanın sonuna kadar karşısındayım" dedi. 

Başkan Eşki'nin paylaşımı şöyle:

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN