GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
18 Kasım 2020 Çarşamba 16:42

Başkan Aksoy'u isyan ettiren haber!

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, yerel bir internet sitesi tarafından hakkında yapılan bir habere isyan etti. 31 Mart seçimleri sonrası ilçenin belli noktalarına astırdığı 'Teşekkürler Menemen... Seni çok seviyorum" yazılı afisleri 'Veda mı dedirten afişler' başlığıyla yayınlayan internet sitesine tepki gösteren Başkan Aksoy, "Amaç haber mi, yoksa algı mı yapmak?" ifadelerini kullandı

SONKALEİZMİR- CHP Genel Merkezi tarafından partiden ihraç istemiyle disipline sevk edilen Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, yerel bir internet sitesi tarafından hakkında yapılan bir yayına isyan etti. Gündemotuzbes isimli bir yerel sitenin 'Başkan Aksoy'dan veda mı dedirten afişler' başlığıyla yayınladığı haberin altına sosyal medya hesabından yorum yazan Başkan Aksoy, "Amaç haber mi yapmak yoksa algı mı yapmak? Eğer haber ise doğru haber yapmanız ahlaki olmaz mı? Bu afişlerin 31 Mart seçiminden beri orada olduğunu bilmenizi isterdim" ifadelerini kullandı.
 



ALEVİLERE KÜFÜR ETMİŞLERDİ!

Menemen ve Serdar Aksoy hakkındaki yayınlarıyla dikkat çeken Ertan Yıldız'ın sahibi olduğu Gündem 35 daha önce de Alevi yurttaşlara yönelik çok ağır küfür ve hakaretleriyle gündeme gelmişti. Gündem 35 hesabı tarafından, CHP İzmir eski İl Başkanı Kemal Karataş'ın bir paylaşımının altına yapılan "CHP’nin başındaki işgalci neden hala Gazi Mustafa Kemal diyemiyor? Bu soru; Ermeni dölleri ve yavşak Alevileri ilgilendirmez” yorumu tepkilere neden olmuştu. Gece yarısı yapılan bu ağır hakaret ve küfür içeren yorumlar kısa süre sonra silinmişti.