GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
1 Nisan 2022 Cuma 10:14

Bakanlıktan İzmir'de dev satış!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir'in Çeşme, Karaburun ve Seferihisar ilçelerindeki 36 taşımazı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar içerisinde turizm cenneti Sığacık'taki dev arazi de bulunuyor. 

SONKALEİZMİR - Hazine arazilerinin satışı tüm hızıyla sürüyor. Son olarak İzmir'in Çeşme, Karaburun ve Seferihisar ilçelerindeki 36 taşınmazın satılacağı duyuruldu. Konut, konut-turizm ve ticaret alanları şeklinde tescilli olan arsaların satışı 7 Nisan Perşembe günü açık artırma usulüyle gertçekleştirilecek. 

Satılığa çıkarılan arsaların muhammen bedelleri ise 1 milyon 26 bin 560 TL ile 72 milyon 220 bin TL arasında değişiyor. 

SIĞACIK'TA DEV ARAZİ!
Söz konusu taşınmazlar arasında turizm cenneti Seferihisar'ın Sığacık mahallesindeki 31 bin 400 metrekarelik dev arsa da bulunuor. Denize yakın bir lokasyonda bulunan arsa imar planında turizm-konut bölgesi olarak geçiyor. Arsa için belirlenen muhammen bedel ise 72 milyon 220 bin TL.  

36 taşınmazın satışı için yapılacak ihale 7 Nisan Perşembe günü saat 10:30'da İstanbul Küçükçekmece'deki TOKİ İstanbul hizmet binası ile İzmir Bayraklı'daki Tepekule Kongre ve sergi Merkezi'nde gerçekleştirilecek.