GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
23 Ekim 2024 Çarşamba 12:04

Bahçeli, Dervişoğlu'nun attığı ipi istedi!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun grup toplantısında kürsüden attığı urgan ipi istedi. Bahçeli'nin atılan ipi makam odasına asacağı öğrenildi. Bahçeli'nin isteğinin ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya'dan açıklama geldi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun grup toplantısında kürsüden attığı urgan ipi istedi. Bahçeli'nin atılan ipi makam odasına asacağı öğrenildi.

"BAŞKANIMIZ ÇOK İYİ BİR CEVAP VERDİ"
Bahçeli'nin isteğinin ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya şu açıklamayı yaptı;

"Başkanımız o ipi odasına asacağını ifade etmişler. Dervişoğlu'nun ip attı ama önce kendi ipini atsaydı bu millet için daha faydalı olurdu. Kendisi başkan oldu ancak partisindeki vekillerini bile tutamıyor. Bırakın ip atmayı bir söz bile söylememesi gerekirdi.

"DERVİŞOĞLU ŞOV YAPTI, TÜM TUŞLARA BASMAKTADIR"
Eskiye de bir atıfta da bulunarak yaptığı şey şovdur. Kendisi bir şov yapma gereğinde bulunmuş. Dervişoğlu şaşırmış durumda tüm tuşlara basmaktadır. Genel Başkanımız da çok güzel bir cevap vermiş. Bu bir öngörü meselesidir. Bahçeli, bu öngörülerinde hep haklı çıkmıştır. Ama tek yanlışımız oldu. O da haklılığımızın hep geç anlaşılmasıydı."

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, yaptığı konuşmada 'Al şu ipi başının ucuna as' demiş, kürsüden urgan ipi atmıştı