GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
1 Eylül 2021 Çarşamba 09:34

Aytun Çıray'dan TRT'ye İzmir Marşı tepkisi!

Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı Avrupa Voleybol Şampiyonasında Polonya’yı 3-0 yenerek yarı finale çıktı. Filenin Sultanları galibiyeti İzmir Marşı ile kutladı. Ancak maçı yayınlayan TRT bu anları ekranlara taşımadı. İYİ Parti'li Aytun Çıray yaşananlara sert tepki gösterdi. 

CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı çeyrek finalde Polonya ile Bulgaristan'ın Filibe kentinde oynanan maçta karşılaştı. "Filenin Sultanları", ilk seti 25-18, ikinci seti 25-14, üçüncü seti 25-23 aldı. Polonya'yı eleyerek şampiyonanın yarı finaline yükseldi.

TRT O ANLARI YAYINLAMADI
Filenin Sultanları ise maçın ardından İzmir Marşı ile yarı finale yükselme coşkusu yaşadı. Maçın yayıncısı devlet kanalı TRT ise bu görüntüleri yayında olduğu halde ekrana vermedi. Maçın spikeri ise o anları sadece “Takımımız zaferi taraftarlarla kutluyor” diyerek verdi. 

ÇIRAY'DAN SERT TEPKİ!

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, yaşanan skandala sert tepki gösterdi. 

Çıray sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ''Filenin Sultanları maçın ardından İzmir Marşı ile yarı finale yükselme coşkusu yaşadı. TRT ise bu milli ve vatani heyecanı yayında olduğu halde ekrana vermedi. Bu ihanetlerinizin hesabını sormayan namerttir. Milliymişler. Hadi oradan dinbazlar!'' ifadelerini kullandı.