GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
21 Haziran 2019 Cuma 11:23

Atina Akropol'den 'Her Şey Çok Güzel Olacak'

Avrupa temasları kapsamında Yunanistan'da olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer, Atina Akropol'deki Dalaras konserini izledi. Başkan Soyer konser öncesinde yaptığı kısa konuşmayı "Her Şey Çok Güzel Olacak" diye bitirirken, izleyiciler arasındaki birinin Ekrem İmamoğlu pankartı açması dikkati çekti.

SONKALE- Avrupa'da temaslarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer'in Brüksel'den sonraki durağı Yunanistan oldu. Yunanistan'ın başkenti Atina'ya geçen Başkan Soyer, görüşmelerinin ardından akşam saatlerinde dünyaca ünlü müzisyen Dalaras'ın İzmir Senfoni Orkestrası ile birlikte Atina Akropol'deki konserini izledi. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Başkan Soyer'in coşkulu konserin öncesinde Akropol'de yaptığı kısa konuşmaya yer verildi. Mübadelenin iki topluma yaşattığı büyük acılara dikkat çeken ve "Ege'nin iki yakası arasındaki dostluk ne olursa olsun bozulmaz" diyen Soyer, konuşmasını "Her Şey Çok Güzel Olacak" sloganıyla bitirdi. İzleyicilerden yoğun alkış aldı.

İMAMOĞLU PANKARTI

Soyer'in konuşmasının Yunanca'ya çevrildiği o anlarda Akropol'deki izleyicilerden birinin Ekrem İmamoğlu pankartı açması dikkati çekti. Pankartı açan kişinin Yunanistan'da yaşayan ya da tatile gitmiş Türklerden biri olabileceği ifade edildi.

  Haberin Videosu