GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Türkiye
1 Ocak 2020 Çarşamba 11:02

Ankara’da yangın faciası: Dört kişi hayatını kaybetti

Yeni yılın ilk günü Ankara'dan gelen haber yürekleri dağladı... Bir apartmanda çıkan yangında dört kişi hayatını kaybetti. Yangında ölen Semih Akbaş'ın 7 arkadaşı ile birlikte dedesi Hüseyin Akbaş'a ait evde bir araya geldiği, gençlerin burada yılbaşını kutladığı ortaya çıktı.

Karapürçek Mahallesinde, 4 katlı bir binada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine gelen ekipler tarafından giriş katındaki yangın sonucu dairede bulunan dört kişinin öldüğü belirlendi. 

APARTMANDA BÜYÜK PANİK

Apartmanda büyük paniğe neden olan yangına müdahale eden ekipler, diğer katlardaki vatandaşları ise itfaiye merdivenleriyle tahliye etti.

CENAZELER ADLİ TIP KURUMU’NA KALDIRILDI

Hayatını kaybeden 4 kişinin cenazeleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Ardından eve giren olay yerine inceleme ekipleri çalışma başlattı.

GENÇLER YILBAŞINI KUTLAMIŞ

Yangında ölen Semih Akbaş’ın 7 arkadaşı ile birlikte dedesi Hüseyin Akbaş’a ait evde bir araya geldiği, gençlerin burada yılbaşını kutladığı ortaya çıktı.

Elektrikli sobadan çıktığı tahmin edilen yangının ilk anları, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

YARALI SAYISI 9

Bu arada yangında yaralı kişi sayısının ise 9 olduğu belirtildi. Yaralıların hastanedeki tedavilerinin sürdüğü bildirildi.