GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
7 Haziran 2024 Cuma 19:51

Altınordu'ya Örnek geldi!

TFF 2. Lig ekiplerinden Altınordu, transfer çalışmaları kapsamında Alman ekiplerinden SV Lippstadt 08 takımından Yusuf Örnek ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi’nde düzenlenen imza töreninde 22 yaşındaki sağ bek kendisini Altınordulu yapan imzayı attı. 2023-2024 sezonun ilk yarısını 1.FC Köln II takımında tamamlayan 22 yaşındaki oyuncu devre arasında SV Lippstadt 08 takımına transfer oldu. 2023-2024 sezonunda 34 maça çıkan yeni transferimiz; bu maçlarda 2 gol attı.

YUSUF ÖRNEK: HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Yusuf Örnek, aslen Kayserili olduğunu fakat Almanya’da doğup büyüdüğünü belirterek, “Burada olduğum için çok mutluyum. Altınordu için elimden geleni yapacağım. Hedefimiz şampiyonluk. Burada olmak benim için büyük bir şans. Başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz” dedi.

MURAT KORKMAZ: ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI BİZİZ

A Takım Sportif Direktörü Murat Korkmaz da gelecek sezon şampiyon olmak için güçlü bir kadro kurma çalışmalarımızın sürdüğünü belirterek, şunları söyledi:

“Transfer çalışmalarımız sürüyor. Olcay Şahan hocamızın oyun planında önemli bir isim olacağını düşündüğümüz Yusuf Örnek’i kadromuza dahil ettik. Hocamız ve scout ekibimiz büyük bir titizlik içinde çalışıyoruz. Yeni transferimiz sağ bek oynamasına rağmen aynı zamanda stoper de oynayabiliyor. Yeni sezonda hedefimiz bir an önce bu ligden üst lige çıkmak olduğu için güçlü bir kadro oluşturuyoruz. Birkaç takviye daha yapacağız. Gelecek sezon hedefimiz şampiyonluk. Herkes şampiyonluğa oynayacak biliyoruz ama bu yarışta en büyük aday biziz”