GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
11 Şubat 2020 Salı 11:45

Altınordu'nun yol arkadaşları buluştu

Altınordu’nun dört ana destekçisi Petrol Ofisi, Axa Sigorta, KİP ve Corendon Airlines’ın üst düzey yönetimleri bir araya gelip bildiri imzaladı.

Altınordu’nun birlikte yürüdüğü Petrol Ofisi, KİP ve Corendon Airlines’ın üst düzey yönetimleri , Axa Sigorta’nı ev sahipliğinde bir araya geldi. Axa Sigorta’nın Karaköy’deki merkezinde düzenlenen zirvede Altınordu’yu Başkan Seyit Mehmet Özkan, CEO Barış Orhunbilge, İcra Kurulu Üyesi Ali Ergöçmez, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ve Marka Geliştirme Yönetmeni Özgür Özgürengin temsil etti. Axa Sigorta CEO’su Yavuz Ölken; Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, KİP Markalardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Doğan ve Corendon Airlines CEO’su Yıldıray Karaer’in onurlandırdığı zirvede “Değerler Ortağı” olmanın önemini vurguladı. “Altınordu, bu toprakların çocukları için geleceği kurguluyor” tespitinde bulunan Ölken, “Birlikte yürüdüğümüz için çok mutluyuz” dedi.

Başkanımız Özkan da Ölken ve tüm katılımcılara teşekkür ederek, “Birlikte yürümek, felsefe birlikteliği yapmak ve geleceğe aynı pencereden bakmak, herkesin başarabileceği bir iş değil. Petrol Ofisi ile çıktığımız yolda aramıza Axa Sigorta, KİP ve Corendon Airlines da katıldı. Bu dört kurumun varlığı bize, yalnız yürümediğimizi gösteriyor ve gerçekten çok büyük güç veriyor. Çocuklarımız adına sizlere yürekten teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız, sağ olun, var olun” dedi.

Başkan Özkan, Metin Oktay Yerleşkesi’nde sahada çocukların adım attığı çimlerden kesilerek yapılmış çok özel bir çalışmayı, sponsorlara ayrı ayrı takdim ederken, Axa Sigorta CEO’su Yavuz Ölken de aşağıdaki bildirinin yazılı olduğu çerçeveyi konuklara takdim etti: “Değerler kurumları varlığını sürdürmesinin, büyümesinin, gelişmesinin yani bütün hayat yolculuğunun vazgeçilmez bir parçasıdır. Verdiğimiz kararlar, attığımız adımlar, değerlerimizin bir yansımasıdır. Paylaşılan değerler ise kurumların uyum ve birliktelik içinde daha büyük işlere imza atmasının, ortak bir amacı ve hayali gerçekleştirmesinin yolunu açar. Bizler de değerlerini gönülden paylaştığımız, Cumhuriyetimizle yaşıt olan ve “İyi Birey, İyi Vatandaş, İyi Futbolcu” felsefesinden bir an bile sapmayan Altınordu Futbol Kulübü’nü sizinle birlikte cesaretle desteklemekten ve geleceği bir arada kucaklamaktan gurur duyuyoruz. Nice başarılara ve Altınordu Futbol Kulübü’nün köklü tarihine yakışacak bir geleceğe hep birlikte imza atmak dileğiyle