GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
12 Ağustos 2024 Pazartesi 20:06

Altınordu'nun 4 genci Fenerbahçe'ye transfer oldu

Altınordu Akademi’de forma giyen Muharrem Cizgili, Berkay İşcan, Metehan Kurt ve Fırat Başkaya Fenerbahçe Futbol Akademisi U19 Takımına transfer oldu.

Genç oyuncular için Sait Altınordu Yerleşkesi’nde uğurlama töreni gerçekleştirildi. Törene, sporcularımızın ailelerinin yanı sıra kulübümüzün profesyonelleri katıldı.

SEDAT GÜNDOĞDU: BAŞARILI OLACAKLARINA EMİNİZ

Altyapı Performans Dönemi Kıdemli Genel Kaptanı Sedat Gündoğdu, sporcuların başarılı olacaklarından emin olduğunu belirterek, “Bugün 4 gencimizi Türkiye’nin önemli kulüplerinden birisine uğurluyoruz. Bu duruma hepimiz seviniyoruz ama bir de burukluk yaşıyoruz. Onlara yıllardır önemli emekler verdik. Sporcularımızın Fenerbahçe’de Altınordu’yu en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz. Onların orada başarılı olacaklarından yüzde yüz eminiz. Hepsine başarılar diliyoruz” dedi.

Altınordu A Takım İdari Direktörü Barış Ertosun da “Genç sporcularımıza hayırlı uğurlu olsun. Allah yollarını açık etsin. Altınordu’yu Fenerbahçe’de en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum” diye konuştu.

Altınordu Kurumsal İletişim Direktörü Can Erbesler de Fenerbahçe Akademi’ye transfer olan sporcularımızı tebrik ederek, “Sizlere güveniyoruz. Önce Fenerbahçe forması altında Avrupa’nın en büyük 5 liginde sizleri görürüz. Başarılar dilerim” dedi.

9 yıldır Akademide forma giyen Muharrem Cizgili, “9 yılım Altınordu’da geçti. Bizlerin gelişmesinde büyük pay sahibi olan başta Başkanımız Seyit Mehmet Özkan, hocalarımız, çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Uzun ve zorlu bir yolumuz olacak. Fenerbahçe’de Altınordu’yu en iyi şekilde temsil edeceğiz. Ben de çok çalışıp A Milli Takım formamızı giyip ülkemizi Avrupa’da temsil etmek istiyorum” dedi.

Altınordu’ya geldiğinde 9 yaşında bir küçük çocuk olduğunu ve şu anda 17 yaşında bir genç olarak Fenerbahçe’ye transfer olduğunu kaydeden Berkay İşcan ise şunları ifade etti: “Bugünlere gelmemizde büyük emekleri olan herkese teşekkür ediyorum. Bu bir daha başlangıç. Umarım daha iyi yerlere gelirim. Akademideki genç arkadaşlarıma tavsiyem çok çalışsınlar.”

10 yıldır Altınordu’da olduğunu belirten Fırat Başkaya da “8 yaşında Altınordu’ya geldim. 18 yaşında buradan çıkma vakti geldi. Üzerimde emeğim olan herkese teşekkür ederim. Özellikle başkanımız bizi büyüttü ve eğitti. Burada aldığım eğitimim ile ilerleyen dönemlerde Avrupa’nın 5 büyük liginde forma giymek istiyorum. Herkesi onurlandırmak istiyorum” dedi.

Fenerbahçe Akademi’ye transfer olan Metahan Kurt ise “10 yaşından beri Altınordu’da forma giyiyorum. Üzerimde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Avrupa’nın 5 büyük liginde Altınordu’yu temsil etmek istiyorum” diye konuştu.