GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
14 Aralık 2020 Pazartesi 10:55

Altaylı Eren'in duygusal günü... BABAN SENİNLE GURUR DUYUYOR!

Altay'ın genç oyuncusu Eren Erdoğan, Adanaspor maçında attığı golü geçen yıl ani bir rahatsızlık sonucu kaybettiği babası Yusuf Erdoğan'a armağan etti. Babasını kaybettiğinde "Allah şahidim olsun ki her maçıma senin için çıkıp, her golümü sana armağan edeceğim. Çok çalışarak, büyük bir futbolcu olup seni gururlandıracağım" diye söz veren Eren'e kulübü Altay'dan da moral geldi. Kulübün twitter hesabından Eren ile babasının fotoğrafının yer aldığı "Baban seninle gurur duyuyor" paylaşımı yapıldı

SONKALEİZMİR-Altay'ın 19 yaşındaki oyuncusu Eren Erdoğan, TFF 1. Lig'de deplasmanda 4-1 kazandıkları Adanaspor maçında duygu dolu anlar yaşadı. 89. dakikada oyuna giren ve 90+6. dakikada perdeyi kapatan Eren, attığı golü geçen yıl kaybettiği babası Yusuf Erdoğan'a armağan etti. 
Torbalıspor’un 90’lı yıllardaki başarılı kadrosunda kaptanlık yapmış babası Yusuf Erdoğan’ı geçen yıl ani bir rahatsızlık sonucu kaybettiğinde, "Senin bu hayatta herkese iyiliğin dokunmuştur. Giderken bile iki kişiye can verip gittin. En büyük hayalin benim büyük bir futbolcu olmamdı. Allah şahidim olsun ki her maçıma senin için çıkıp, her golümü sana armağan edeceğim. Çok çalışarak, büyük bir futbolcu olup seni gururlandıracağım. Senin gibi bir babaya sahip olduğum için gurur duyuyorum, babam! Aslan babam… Seni çok seviyorum, mekanın cennet olsun, rahat uyu’’ mesajını paylaşan Eren, Adanaspor maçı sonrası da babasını andı. 
Sosyal medya hesabından "Benim için anlamlı olan bu golü, rahmetli babama ve aileme armağan ediyorum. Bana güvenen herkese teşekkür ederim" paylaşımı yapan genç oyuncuya Altay'dan da moral geldi. Kulübün resmi sosyal medya hesabından Eren ile babasının yer aldığı bir fotoğrafla, "Baban ve bizler seninle gurur duyuyoruz" paylaşımı yapıldı.