GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
10 Nisan 2023 Pazartesi 12:00

Altay fırsat tepti!

Spor Toto 1'inci Lig'de Erzurumspor FK ve Sakaryaspor galibiyetleriyle kümede kalma yolunda önemli adımlar atan Altay, Beyçimento Bandırmaspor deplasmanında serisini bitirdi. Rakibine 2-1 mağlup olan siyah-beyazlılar, üst sıralara tırmanma şansını tepti.

Bu sonuçla 31 puanda kalan Altay, deprem nedeniyle ligden çekilen Yeni Malatyaspor'la oynaması gereken maçı hükmen 3 puanla geçen düşme hattındaki Gençlerbirliği'nin 7 puan önünde yer aldı. Altay'da takımın en formda oyuncularından olan Eren'in kırmızı kart görmesi ise teknik heyetin canını sıktı.

Genç futbolcu, sarı kart cezalısı Salih'le birlikte perşembe günü Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda oynanacak Altınordu derbisinde forma giyemeyecek. Teknik direktör Tuna Üzüncü, artık Altınordu maçına odaklandıklarını belirterek, "Bandırma'dan puan ya da puanlarla dönebilirdik. Sonuçta kaybettik. Üzgünüz ama hemen toparlanıp Altınordu maçı için çalışacağız" diye konuştu. Altay, ilk yarıdaki Göztepe derbisinden beri süren cezası nedeniyle Altınordu maçını da taraftarından yoksun olarak oynayacak.