GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
25 Eylül 2024 Çarşamba 12:28

Altay'da tek hedef galibiyet!

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta üst üste aldığı 2 mağlubiyetle düşüşe geçen Altay, pazar günü evinde oynayacağı Fethiyespor maçını kazanarak yeni bir sayfa açmayı hedefliyor. 

Ligde 4 puanla 13'üncü sırada yer alan siyah-beyazlılar, 1 puan ve 1 basamak altındaki rakibini dize getirerek iç sahadaki galibiyet hasretine son vermek istiyor. Alsancak Mustafa Denizli Stadı'ndaki son galibiyetini geçen sezon 23 Şubat'ta Giresunspor'u 1-0 mağlup ederek alan İzmir temsilcisi, sezon sonuna kadar taraftarının önünde oynandığı son 5 maçı kaybetti.

Altay bu sezon da evinde oynadığı 2 karşılaşma galibiyet yüzü göremedi. Siyah-beyazlılar bu sezon İzmir'de konuk ettiği 24Erzincanspor'la 0-0 berabere kalırken, Kastamonuspor'u 2-0 mağlup oldu. Evinde geçen sezondan bu yana oynadığı son 7 maçta taraftarına zafer sevinci yaşatamayan Altay bu periyotta kalesinde 19 gol görüp, sadece 1 gol atabildi. Altay, pazar günü Fehtiyepor karşısında 3 puanı alan taraf olması halinde 220 gün sonra taraftarını Alsancak'tan evlerine mutlu bir şekilde gönderecek.