GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
11 Kasım 2019 Pazartesi 13:07

Altay'da Karafırtınalar'dan mesaj var... "Telaşa gerek yok"

Ligde son üç maçı kaybeden siyah-beyazlılarda teknik direktör Sait Karafırtınalar, SONKALEİZMİR aracılığıyla camiaya mesaj verdi. Tecrübeli teknik adam, "Bugün 3'te sıfır çektik ama yarın 5'te 5 yaparız. Hedefimizden sapma yok. Play-Off potasından 3, direkt Süper Lig barajından ise 4 puan gerideyiz. Önemli olan Kasım ayındaki değil, Mayıs'taki yerimiz" diye konuştu

Abdullah ÇELEBİ/SONKALEİZMİR-TFF 1. Lig'de Menemenspor (0-2), Hatayspor (3-2) yenilgilerinin ardından evinde Fatih Karagümrük'e 1-0 mağlup olarak taraftarını üzen Altay'da teknik direktör Sait Karafırtınalar, hedeflerinden sapma olmadığını söyledi. Play-Off potasındaki Ümraniye'nin 3, direkt Süper Lig barajındaki Karagümrük'ün ise 4 puan gerisinde olduklarını hatırlatan tecrübeli teknik adam, "Oyun anlamında hiçbir sıkıntımız yok. Pozisyon bulmakta zorlanmıyoruz. Bireysel anlamda bazı eksikliklerimiz var. Son üç haftada mağlubiyetlere rağmen tatminkar oyunumuz vardı. Karagümrük maçında da oyunun tamamında üstündük. Üst üste 3 maç kaybetmek tabi ki üzücü. Şimdi 3'te sıfır çektik ama gün gelir 5'te 5 yaparız" dedi.
'TACA ÇIKMASI KADAR DOĞAL'
"Telaşa kapılmaya gerek yok" diyen Karafırtınalar, "Bu ligde farklı dönemlerde bu tarz inişli çıkışlar olabilir. Her takım bunları yaşayabilir. Bu topun taca çıkması kadar doğal. Önemli olan takım, teknik heyet, yönetim ve taraftar olarak altından kalkmak. Oyuncularıma güveniyorum. Lig Kasım ayında bitmiyor. Önemli olan Mayıs'ta yer alacağımız yer" diye konuştu. Sait Karafırtınalar, son haftalarda eleştirilen savunma performansı ile ilgili olarak, "Son haftalarda sakat ve cezalılar nedeniyle savunma kurgusunda değişiklikler yapmak zorunda kaldık. Yediğimiz golleri belki buna bağlayabiliriz. Ancak önemli olan takım performansımız" diye konuştu.