GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
10 Mart 2020 Salı 22:27

Altay'a Başkan İduğ'dan kutlama... 'İnşallah şampiyon olarak çıkarsınız'

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ile birlikte, lider Hatay devirerek Süper Lig iddiasını artıran Altay'ın soyunma odasına inerek galibiyet sevincine ortak oldu. Bornova Stadı'nda 5'te 5 yapan siyah-beyazlıları kutlayan Başkan İduğ, "Büyük Altay'a uğurlu geldik. İnşallah buradan şampiyon olarak çıkacaksınız' ifadelerini kullandı

SONKALEİZMİR-Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, TFF 1. Lig'de lider Hatayspor'u 2-1 yenerek direkt Süper Lig'e yükselme yolunda umutlanan Altay'ın sevincine ortak oldu. Maçın bitiş düdüğünün ardından kulüp başkanı Özgür Ekmekçioğlu ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ile birlikte soyunma odasına inen Başkan İduğ futbolculara, "Altay, 6 haftadır Bornova'da hiç kaybetmeden maç kazanıyor. Bu sizin başarınız. Bornova Belediye Başkanı olarak çok mutluyum. İnşallah buradan şampiyon olarak çıkacaksınız" diye konuştu. Konuşmanın ardından siyah-beyazlı oyuncular, Başkan İduğ'la birlikte "Büyük Altay" tezahüratı yaparak galibiyeti kutladı. 
BORNOVA'DA MÜTHİŞ SERİ
Göztepe'nin Gürsel Aksel Stadı'na geçmesinin ardından Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'na geçen Altay, burada oynadığı 5 maçı da galip tamamladı. Siyah-beyazlılar Bornova'da İstanbulspor'u 1-0, Boluspor'u 2-1, Adanaspor'u 3-1, Altınordu'yu 1-0 ve Hatay'ı 2-1 mağlup etmeyi başardı. Altay, Göztepe'nin 14 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkmasında önemli etkisi olan Bornova Stadı'nda mutlu sona ulaşarak İzmir'e ikinci mutluluğu yaşatmak istiyor.
 

  Haberin Videosu