GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
24 Nisan 2019 Çarşamba 11:52

Altay TV açılışını yaptı

Siyah-beyazlılara dair üretilen içeriklerin taraftara ulaştırılacağı YouTube üzerinden yayın yapacak Altay TV'nin Gaziemir'de kurulan stüdyolarında açılış töreni gerçekleştirildi

YouTube üzerinden bir süredir test yayınları süren Altay TV’nin açılışı, Kulüp Başkanı Özgür Ekmekçioğlu’nun katıldığı törenle gerçekleştirildi. Törene; Yönetim Kurulu üyelerinden Levent Doğanoğlu, Sportif Direktör Özden Töraydın, Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, Kulüp Genel Müdürü Atakan Atalay ve Kurumsal İletişim Direktörü Can Erbesler katıldı. Atay’ın edya ve iletişim alanında da etkin olması için erekli hamleleri gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Ekmekçioğlu, Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’nde kurulan Altay TV stüdyolarında medya-iletişim ekibiyle pasta keserek Altay için yeni bir dönemin başladığı günü ölümsüzleştirdi.
DOĞRU BİLGİLENDİRME İÇİN
Heyecan verici bir gün yaşadıklarını söyleyen Başkan Ekmekçioğlu, ‘‘İki sezon önce sıfırdan oluşturulan bir yapılanma artık kurumsal düzeyde işlemekte. Onaylı resmi hesaplarımız ve kulübümüze dair üretilen kaliteli içerikler taraftarımızın doğru bilgilendirilmesi için çok önemli. Altay TV’nin içeriği kadar fiziksel şartları da Büyük Altayımız’a yakışır şekilde düzenlendi. Göreve ilk geldiğimiz günden beri gündemimizde olan medya ve iletişim yapılanmamızda önemli bir aşamayı daha gerçekleştirdik. Çağın gerekliliklerini yerine getiren gerçek bir spor kulübü kimliğini yaratmak için gayret içindeyiz’’ dedi.
TARAFTARA ÇAĞRI YAPTI
Altay Kurumsal İletişim Direktörü Can Erbesler ise; ‘‘Sesimizin tüm iletişim kanallarında kurumsal şekilde duyulması için yayın hayatına sezon başında start verdik. Aileden Altaylı bir taraftar olarak 12 yıl Galatasaray TV’de profesyonelce görev yaptıktan sonra yuvama dönüp böyle bir başlangıca imza atmak gurur verici. Birikim ve tecrübemi gönül verdiğim kulübe aktarmak en büyük hayalimdi. Yeniyiz ancak hızla ilerliyoruz. Ağustos ayından itibaren Süper Lig hedefiyle başlayacağımız yeni sezonda dopdolu bir içerikle camiamızın karşısına çıkacağız. Taraftarlarımızın resmi sosyal medya hesaplarımızı ve Altay TV yayınlarını takip etmesini istiyoruz.’’ şeklinde konuştu.