GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
16 Ocak 2023 Pazartesi 10:46

Altay Başkanı Ayhan Dündar sitem etti: 'İzmir'in üzerinde ölü toprağı var'

Spor Toto 1. Lig'de son 3 maçını kaybeden, geçmişten gelen borçlar nedeniyle maddi imkansızlıklar yaşayan Altay'da Başkan Ayhan Dündar, kurtuluş mücadelesinde İzmir'den destek görememekten yakındı. Dündar, "İzmir duyarsız bir şehir. Ölü toprağı var üzerinde. Beklentimiz sadece maddi destek değil. İzmir'i yanımızda görmek istiyoruz. Altay camiası özveri gösterenleri unutmayacak" dedi.

SONKALEİZMİR-Spor Toto 1. Lig'de Samsunspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olarak 21 puanda kalan ve alt sıralardan uzaklaşamayan Altay'da Başkan Ayhan Dündar, sitem etti. 

SONKALE'ye konuşan Dündar, İzmir'den yeterince destek göremediklerine dikkat çekerek, "Kentin kaderi böyle. Ölü toprağı var üzerinde. İzmir duyarsız bir şehir, çok üzücü. Her şeye rağmen umutsuz değiliz, atlatacağız.  İnancı kaybetmek bize yakışmaz. Kentin dinamikleri ile her konuştuğumuzda söylenilenlerin bir karşılığı olmuyor. Bu sadece maddi destek anlamında değil. Çaba göstermek önemli. İzmir'i yanımızda görmek istiyoruz. Samsun deplasmanına gittik. Şehrin valisi, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri hepsi protokoldeydi. Biz bu tabloyu bir türlü yaratamıyoruz" dedi. 

"ALTIN HARFLERLE TARİHE GEÇECEKLER"

Maddi sıkıntıların oyuncular üzerinde olumsuz etki yarattığını söyleyen Başkan Dündar şöyle devam etti:

"Türkiye'de sorunlu olmayan bir kulüp yok. Ancak bizde geçmişten gelen sorunlar var. O dönemlerden kaynaklı motivasyon bozukluğu oluyor. Oyuncularımız 'Acaba yine mi aynı olacak?' diye endişe duyuyor. Her zaman böyle kötü günler olmaz. Bunlar da geçecek. Ancak Altay camiası özveri gösterenleri unutmayacak. Bu mücadele kazanıldığında oyuncuların adı da tarihe altın harflerle geçecek. Çözeceğiz, bir şeylerin arkasına sığınarak sorunlardan kaçmak bize yakışmaz."

GALATASARAY'A ERKEN ÖDEME TALEBİ

Altay yönetimi mevcut mali sıkıntıları çözmek amacıyla Galatasaray'dan Kazımcan Karataş'ın transfer taksidi ödemesinin iki hafta öne çekilmesini istedi.