GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
24 Kasım 2020 Salı 14:24

Aksoy: 5 kuruş hırsızlık yapmadım!

"Zimmet ve irtikap" soruşturması kapsamında tutuklanan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un avukatları karara bir üst mahkemede itiraz edecek. Aksoy'un tutuklama kararı sonrası "Ben kesinlikle 5 kuruş hırsızlık yapmadım. Kursağımdan 5 kuruş hırsızlık parası geçmedi. Bu bana kurulmuş komplodur" dediği öğrenildi.

SONKALEİZMİR- "Zimmet ve irtikap" ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un avukatları 7 gün içinde karara itiraz edecek. Bir üst mahkemeye başvuracak olan Aksoy'un avukatları, "tutuklamanın ağır bir ceza olduğunu" savunup tutuksuz yargılama talep edecek. Davanın ise yüksek ihtimalle Karşıyaka Ağır Ceza Mahkemesi'nde yürütüleceği belirtildi.

KURSAĞIMDAN 5 KURUŞ GEÇMEDİ
Diğer yandan, Başkan Serdar Aksoy'un tutuklama kararı sonrası, "Ben kesinlikle 5 kuruş hırsızlık yapmadım. Kursağımdan 5 kuruş hırsızlık parası geçmedi. Bu bana kurulmuş komplodur" dediği kaydedildi. Serdar Aksoy ve tutuklanan 10 kişi geniş güvenlik önlemleri altında Şakran Cezaevi'ne gönderildi.