GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
2 Kasım 2021 Salı 09:11

Akit, İzmir Atatürk Lisesi'ni hedef aldı!

İzmir'in köklü ve başarılı okullarından Atatürk Lisesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliğinde gerçekleştirilen vals gösterisi Atatürk'e hakaretler yağdırmasıyla bilinen AKİT'i rahatsız etti. Yapılan haberde okul yöneticileri ve öğrenciler adeta hedef gösterildi.

İzmir'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı. Bir çok okulda da 29 Ekim etkinlikleri gerçekleştirildi. Bu etkinliklerden birisi de İzmir Atatürk Lisesi'ndeki vals gösterisiydi. Gerçekleştirilen gösteri sık, sık Atatürk ve Cumhuriyeti hedef alan haberleri ile bilinen AKİT'i rahatsız etti. AKİT kız öğrencilerin giydiği kıyafetler üzerinden öğretmen ve gençleri hedef aldı. Gösteriye ait video ise buzlanarak yayınlandı. 

FATİH PORTAKAL'DAN TEPKİ
İzmir Atatürk Lisesi mezunu olan gazeteci Fatih Portakal da AKİT'in sözde haberine tepki gösterdi. 
Portakal, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı; 

''Nasıl yobaz, kör bir zihniyetsin sen? Topluma nefret saçıyorsun. Sadece kışkırtiyorsun. Senin kafanda olmadıkları için insanları hedef gösteriyorsun. Din adına deyip, insanları dinden soğutuyorsun. Ama gelecek nesiller eminim böyle zihniyetleri yok edecek. Tanımayacak. Onlar da kendi kinleri içinde yok olup gidecekler. Nakaratında hep bir ağızdan haykırdığımız gibi: Ebediyen var olsun İzmir Atatürk Lisesi.''