GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
29 Ağustos 2023 Salı 14:58

AK Partili Saygılı'dan CHP'li Aslanoğlu'na ''meşruiyet'' yanıtı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun 'meşru değilsiniz' çıkışına yanıt verdi. Saygılı, yerel seçimleri işaret ederek 'Almayı umduğunuz ama bu kez çok daha büyük hezimete uğrayacağınız 2024 Mart sandığına hazır olun' dedi. 

CHP İzmir milletvekili Mahir Polat'ın sözleri siyasi arenada tartışılmaya devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ''Evet, ahlaki ve siyasi açıdan meşru değilsiniz. Yalanlarla, kurgu videolarla milleti kandırdınız. 1982 Anayasasının aldığı %91.37’lik kabul oyu, o anayasayı nasıl meşrulaştırmadıysa; sizde meşru değilsiniz'' ifadelerini kullandı. 

AK Parti İzmir İl Başkanı  Bilal Saygılı, Aslanoğlu'nun sözlerine yanıt verdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Saygılı, 2024 Mart seçiminden zaferle çıkacaklarını iddia ederek şu ifadleeri kullandı;

‘’CHP, İzmir’e sırtını dayamış, yaşadıklarından hiç ders çıkarmamış, Milletin mesajını her zamanki gibi alamamış! Şaibelerinin hesabını tek satır verememiş, kendi kaset hikâyelerini unutmuş, konuşuyor, konuşuyor, konuşuyor. Hiç suç bastırmayın. Cumhurbaşkanımıza ve makamına hakaret ettiniz.

Milletin iradesine, tercihine hakaret ettiniz. Alamadığınız her seçimdeki gibi bir kulp peşindesiniz. Saldırganlıkla, yalan dolanla, entrikalar ve pazarlıklarla beslendiğiniz bir CHP klasiğini köpürterek, almayı umduğunuz ama bu kez çok daha büyük hezimete uğrayacağınız 2024 Mart sandığına hazır olun…’’