GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
20 Nisan 2023 Perşembe 16:51

AK Partili Dağ: Asıl hesap 14 Mayıs'tan sonra!

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın düzenlediği bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "Hayırlıysa virajı alalım, asıl hesap ondan sonra. 11 büyükşehir beledisinde yaptıklarını, söz verip yapmadıklarını, belediyeye doldurdukları hainleri konuşacağız ama 14 Mayıs bizim için çok önemli" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Binası'nda düzenlenen bayramlaşma töreninde İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi.

DAĞ: "BU COŞKU 14 MAYIS'IN MÜJDESİ"

Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik eleştirilerde bulunan Dağ şöyle konuştu:

"İnşallah Kurban Bayramı'nda bir araya geldiğimizde Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, cumhurbaşkanımızın yeniden seçildiğini şehadet edeceğiz. Milletvekili adaylarımızın mecliste hizmet ettiğine şahitlik edeceğiz. Sıra ondan sonra başka yere gelecek ama bu seçim döneminde onu konuşmayacağız. Hayırlıysa virajı alalım, asıl hesap ondan sonra. O zaman bir binadan balkon konuşması yağacağız ki, İzmir'in 30 ilçesine kadar her yerden ses gelecek. Kendimize, partimize, milletimize olan saygımızdan dolayı bu seçim döneminde bunu konuşmayacağız. 11 büyükşehir beledisinde yaptıklarını, söz verip yapmadıklarını, belediyeye doldurdukları hainleri konuşacağız ama 14 Mayıs bizim için çok önemli."

"MİLLET KUKLA GÖRMEK İSTEMİYOR"

Dağ konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Cumhurbaşkanı adayları, icazeti İzmir'den mi, Anadolu'dan mı almıştır, yoksa 8 saat ortadan kaybolduğu ABD'den mi almıştır? Bu millet icazeti Anadolu'dan alana karar verecektir. ABD'den icazet alana bugüne kadar karar vermemiştir, bundan sonra da vermeyecektir. Bu millet bu ülkenin başında lider görmek istiyor, kukla görmek istemiyor. Bu millet bu emperyalistlere, ülkeye kukla getirmek isteyenlere, 15 Temmuz da canını ortaya koyarak hak ettiği cevabı vermiştir. Şimdi 14 Mayıs'ta da yüreğini ortaya koyacak, yüreğiyle o sandığa gidecek, AK Parti'ye Recep Tayyip Erdoğan'a vereceği oyla, 14 Mayıs'ta da onlara yolu gösterecektir. Aynı 15 Temmuz'da olduğu gibi."