GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
13 Aralık 2023 Çarşamba 10:40

AK Parti'de İzmirli başkanlara güvenoyu!

Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla düzenlenen AK Parti yerel seçim istişare toplantısında partinin İzmirli belediye başkanlarına güvenoyu çıktı. 

SONKALEİZMİR-AK Parti İzmir İl Örgütü, parti genel merkezinin Ankara'da düzenlediği yerel seçim istişare toplantısına tam kadro katıldı. AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı başkanlığındaki il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanları ile parti üst yönetiminin de yer aldığı toplantıda yerel seçim süreci ele alındı. 

HİZMETLER MEMNUNİYET YARATTI

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı buluşmada belediye başkan adaylarının durumu görüşüldü. İzmir'de AK Parti yönetimindeki belediyelerde mevcut başkanlarla devam edilmesi yönünde ağırlık oluştuğu belirtildi. Parti üst yönetiminin İzmir'deki AK Partili belediyelerin hizmetlerinden memnun olduğu öğrenildi. 



ANKARA'DA İZMİR TABLOSU!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Menemen Belediye Başkanvekili Aydın Pehlivan, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Kınak Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu ile Bayındır Belediye Başkanı Ugur Demirezen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya gelerek birliktelik pozu verdi. 

SEÇİM KAYBEDENLERİN ŞANSI AZ

Öte yandan aday belirleme sürecinde hizmetleriyle ön plana çıkacak adaylar üzerinde durulduğu, geçmişte seçim kaybetmiş isimlerin ise şansının düşük olduğu öğrenildi.