GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
7 Ocak 2020 Salı 12:33

AK Parti İzmir'in acı günü

AK Parti İzmir İl Teşkilatının sevilen isimlerinden, bir süredir kanser tedavisi gören Karabağlar Gençlik Kolları eski Başkanı Emre Küçük hayatını kaybetti. 

SONKALEİZMİR-AK Parti Karabağlar Gençlik Kolları Başkanı ve İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Emre Küçük yaşamını yitirdi. Bir süredir kanserle savaşan, vefatı büyük üzüntü yaratan Küçük'ün cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben İlahiyat Fakültesi Camisi'nden kaldırılacak. Küçük’ün vefatı sonrası AK Parti İzmir Milletvekilleri Mahmut Atila Kaya ve Hamza Dağ da taziye mesajı yayınladı. Kaya, "Gençliğini davamıza adayan, gülen yüzü ve samimiyetiyle her daim gönülleri fetheden kardeşimiz, Karabağlar Gençlik Kolları Başkanlarımızdan Emre Küçük hakka yürüdü. Rahmet olsun. Rabbim kabrini cennet bahçelerinden bir bahçe yapsın. Teşkilatımızın başı sağ olsun" ifadelerini kullandı. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise, "AK Parti teşkilatında uzun yıllar fedakarca çalışan ve mücadele eden, Karabağlar Gençlik Kolları Eski Başkanlarımızdan Emre Küçük'ün vefat haberini almanın üzüntüsünü yaşadık. Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine ise baş sağlığı diliyorum. Rabbim mekanını cennet eylesin" mesajını paylaştı.