GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
20 Nisan 2023 Perşembe 16:00

AK Parti İzmir'de bayramlaşma...

AK Parti İzmir, Ramazan Bayramı'nı il binasında geniş katılımlı bir törenle kutladı. Bayramlaşma töreninde 14 Mayıs mesajları verilirken, Millet İttifakı'na yönelik eleştirilerde bulunuldu. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, "İzmir 14 Mayıs'ta öyle mesaj verecek ki 81 il gıptayla bakacak" dedi. AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ile Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan da CHP ve Millet İttifakı'nı sert sözlerle eleştirdi.

SONKALEİZMİR- AK Parti İzmir il Binası'nda düzenlenen bayramlaşma törenine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, milletvekilleri,  belediye başkanları,  milletvekili adayları va partililer katıldı.



KASAPOĞLU: İZMİR'E GIPTA İLE BAKACAKLAR

Bakan Mehmet Kasapoğlu, partililerin bayramını kutlarken şöyle konuştu:

"Türkiye'nin aydınlık yarınları 21 yıldır nasıl yükseldiyse 14 Mayıs'ta da en yükseklerde gurur tablosu olarak sizlerin omuzunda yükselecek. Art arda yaşadığımız depremler, kaybettiğimiz canlar ile büyük acılar yaşadık. Bu büyük acıları büyük millet olarak sarmayı birlikte başardık. "Seçim sürecindeyiz. Türkiye'nin güçlü yürüyüşü, kazanımları için önemli bir yol ayrımı. Karaburun'dan Beydağ'a Kiraz'a kadar coşku dağılacak. İzmir başka, İzmir 14 Mayıs'ta öyle mesaj verecek ki; 81 il gıptayla bakacak İzmir'e. 14 Mayıs İzmir'in çantada keklik olmadığını, CHP'nin koluna taktığı arkadaşlar için çantada keklik olmadığını gösterecek. 'Ben İzmir'de ceketimi koysam' seçtiririm diyenlere İzmir sandıkları doldurarak cevap verecek



SAYGILI: "GÜNDE İKİ SAAT UYUYORUM"

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı da seçimlerin önemine dikkat çekerek şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın  ortaya koyduğu misyon ve vizyon doğrultusunda doğru zaman, doğru adam diyerek yolumuza başladık. Süreçte birçok terör sevicilerini gördük. Biz bunu görüyoruz ama sabredenler zafere ulaşır. Sabredersek zafer bizimdir. Son 20 yıla baktığımızda yakın tarihte çok şey gördük. Gabar'da petrol çıkıyor, İHA'mızla, SİHA'mızla Türkiye Yüzyılı'nı görüyoruz. 25 gündür gece gündüz sizlerle birlikteyiz. Günde 2 saat uyuyorum, vekillerimize '4 saat uyuyabilirsiniz' diyorum ama ben 2 saat uyuyorum." 



İNAN: "BİZİMLE MAZLUMLAR KAZANACAK"

AK Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Milletvekili adayı Eyyüp Kadir İnan İzmirlilere çağrı yaparak,  "14 Mayıs'ta burada partimizin iktidar bayramı olacak. Motivasyonumuz, 14 Mayıs akşamında buradaki coşkuyu İzmirli hemşerilerimize yansıtmak, Cumhurbaşkanımızın balkon konuşmasını İzmirlilere yansıtmak olacak. Sandıklarımız çok önemli, sandıklarımıza sahip çıkacağız. O gün sandıklarda demokrasi nöbeti tutacağız. 14 Mayıs'ta kazanacağız, teşkilat mensuplarımızın gayretleriyle kazanacağız. Tam bağımsız, özgür ve kendi ayakları üzerinde duran Türkiye için sandık başına gideceğiz. Bizimle Türkiye kazanacak, mazlumlar kazanacak" dedi.



CHP'YE LİSTE ELEŞTİRİSİ 

CHP'ye ve Millet İttifakı'na yönelik eleştirilerde bulunan İnan şöyle devam etti:

"CHP'nin İzmir milletvekili aday listesi Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti sırasında ortadan kaybolduğu 6 saatte bulunduğu hamburgercide hazırlanmış. Emniyet içinde yeni paralel yapılanma kurmaya teşebbüs edenler, Atatürk'e hakaret edenler, TSK'ya çocuk katili iftirasını atanlar var. Biz Soyer işbaşına geldiğinde şüphelenmiştik. Şimdi fotoğraf tüm çıplaklığıyla ortada. Gelin Kuvayi milliye ruhunda buluşalım. Türkiye Yüzyılı'nda buluşalım, rekor milletvekili sayımızı meclise uğurlayalım."



AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır ile önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de 14 Mayıs Genel Seçimlerine değinerek vatandaşlara "Erdoğan'a oy verilmesi" çağrısı yaptı.

BİNALİ YILDIRIM GÖRÜNTÜLÜ OLARAK KATILDI

AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da bayramlaşma törenine internet üzerinden görüntülü olarak katıldı.