GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
15 Mayıs 2024 Çarşamba 17:43

4 yıldır ayda 500 TL'ye kiralanmış... O tesis artık Manisalılar'ın!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı olağan meclis toplantısında, Manisa Futbol Kulübü’ne 4 yıldır aylık 500 TL karşılığında tahsis edilen spor tesislerinin işletme devri iptal edildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, "Manisa Futbol Kulübü 4 yıldır ayda sadece 500 TL'ye kiralamıştı. Bugüne kadar. Artık spor tesislerimiz sadece Manisalıların" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan meclis toplantısında Manisa Futbol Kulübü'nün kullandığı spor tesislerinin işletme hakkı iptal edildi. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın “Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 10.11.2020 tarih ve 495 sayılı meclis kararı ile 01.01.2021 tarihinden itibaren BESOT A.Ş.'ye işletme devri yapılan spor tesislerinin işletme devrinin iptal edilmesi konusunun değerlendirilmesi” teklifi oy birliği ile kabul edildi. Böylelikle 4 yıldır aylık 500 TL karşılığında kiralanan tesis Manisa FK'nın elinden alındı ve halkın kullanımına açıldı.



"KOMİK BİR RAKAM"

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, oylama öncesi "Manisa Futbol Kulübü adlı şirketin kullandığı tesisler. Aylık 500 TL gibi komik bir rakama yıllardan beri tesislerimizi kullanan bir şirket" açıklamasını yaptı. Zeyrek daha sonra tesisin fotoğrafını paylaşarak, "Özel bir şirket olan Manisa Futbol Kulübü, fotoğraflardaki belediyemizin tesisini 4 yıldır ayda sadece 500 TL'ye kiralamıştı. Bugüne kadar.Artık spor tesislerimiz sadece Manisalıların." dedi.