GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
27 Temmuz 2019 Cumartesi 19:49

'Kimseyi dışarıda bırakma'

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, partisinin Afyon çalıştayının ardından çarpıcı bir açıklamada bulundu. 2015'te dünya liderlerinin Amerika'da bir araya gelerek yoksulluğun ortadan kaldırılması ile ilgili kabul ettiği anlaşmanın tanıtım videosunu yayınlayan Tugay, "'CHP'li belediye başkanları ne konuştu' diye merak edenler. Bu videoyu seyrettik ve hiçbir insanı dışarıda bırakmadan hizmet etmenin yöntemlerini tartıştık" dedi

SONKALE-Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Cumhuriyet Halk Partisi'nin tüm belediye başkanlarının katılımı ile Afyonkarahisar'da gerçekleştirdiği çalıştay sonrası açıklamalarda bulundu. Dünya liderlerinin 2015 yılında New York’taki BM Genel Merkezi'nde bir araya gelerek 2030 yılına kadar dünyada yoksulluğun ortadan kaldırılması ve insanlığın ortak refahının sağlanması için kabul ettiği "Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri" anlaşmasını hatırlatan ve o tarihi toplantının tanıtım videosunu yayınlayan Tugay, "CHP’li belediye başkanları toplandı. Ne konuştular? diye merak edenlere: Aşağıdaki videoyu seyrettik ve hiçbir insanı dışarıda bırakmadan hizmet etmenin yol ve yöntemlerini tartıştık" dedi. 
TUNÇ SOYER GİBİ VİZYONER...
Başkan Cemil Tugay, "'Yurtta barış dünyada barış' diyen, 'Muassır medeniyet' diyen, 'İlim' diyen, 'Eğitim' diyen Ata’mızın kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi'nde, Kemal Kılıçdaroğlu gibi bir hümanist liderin önderliğinde, Tunç Soyer gibi vizyoner bir Büyükşehir Belediye Başkanı’nın yönettiği bir şehirde görev yapmaktan ve bu partinin bir mensubu olmaktan gurur duyuyorum" mesajını paylaştı. Tugay'ın çarpıcı paylaşımının altında yer alan videoda dünyanın farklı milletlerinden insanların yaşadıkları sıkıntılar anlatılıyor. 

  Haberin Videosu