GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
14 Kasım 2019 Perşembe 16:06

Yıldırım'dan Alsancak Stadı açıklaması...

Ödenek sıkıntısı nedeniyle yapımı geciken Alsancak Stadı ile ilgili eski başbakan, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'dan açıklama geldi. Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ile birlikte Alsancak Stadı inşaatını geçen Yıldırım, "Alsancak Stadı da büyük bir hızla devam ediyor. Önümüzdeki sezona inşallah yetişmiş olacak. Yeni stat Altay Spor Kulübü'ne, Altınordu'ya ve tüm kulüplerimize hayırlı olsun" diye konuştu.

SONKALEİZMİR-AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir'de 9 Eylül 2017 tarihinde Göztepe ve Karşıyaka ile birlikte temelini attığı Alsancak Stadı'nın gelecek sezona yetişeceğini söyledi. İzmir'de 'Yarın için hayal et' ana teması ile bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilen Ege Ekonomik Forum'a Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile birlikte katılan, ardından inşaatı devam eden Alsancak Stadı'na geçen Yıldırım, "Alsancak Stadı da büyük bir hızla devam ediyor. Önümüzdeki sezona inşallah yetişmiş olacak. İzmir büyüyen ekonomisiyle ülkemizin parlayan yıldızı olmaya devam edecek. İzmir milletvekili olarak ben ve arkadaşlarım İzmirliler'den aldığımız destek ve güçle çalışmaya devam edeceğiz. Yeni stat Altay Spor Kulübü'ne, Altınordu'ya ve tüm kulüplerimize hayırlı olsun" dedi.

Spor Bakanı Kasapoğlu da, "Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ülkemiz son 18 yılda sporda önemli bir noktaya geldi. Güzel İzmir, bizim için önemli. Alsancak Stadı'nda  önemli noktaya gelinmiş durumda" yorumunu yaptı. AK Parti İzmir milletvekilleri Alpay Özalan, Mahmut Atilla Kaya, Hamza Dağ ve AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile birlikte stat turuna çıkan Bakan Kasapoğlu ile Yıldırım'a Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu forma hediye etti.