GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
13 Haziran 2019 Perşembe 12:46

Soyer ve Ayyıldız devreye girdi

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un Göztepe'ye altyapı tesisi yapılması için tahsis edilen arazinin devrinin iptalini gündeme getirmesi şok etkisi yarattı. Göztepeli taraftarlar sosyal medyada tepki gösterirken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Vali Erol Ayyıldız duruma el koydu

Abdullah ÇELEBİ/SONKALE-Torbalı Belediyesi tarafından AK Partili Adnan Yaşar Görmez döneminde altyapı tesisleri yapılması için Göztepe'ye tahsis edilen 103 dönümlük arazinin geri alınmasının gündeme gelmesi şok etkisi yarattı. Mevcut Başkan CHP'li İsmail Uygur'un arazinin geri alınması ve devrinin iptali için Torbalı Belediye Meclisi'ne önerge vereceği, konunun bugün saat 16.00 ile 18.00 arasında görüşüleceği öğrenildi. Gelişmeler üzerine sarı-kırmızılı yönetim büyük şok yaşarken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ın devreye girdiği öğrenildi. Başkan Soyer'in Göztepeli yöneticilerden aldığı bilgilerin ardından Uygur'u arayarak gündem maddesinin geri çekilmesini istediği ifade edildi. Vali Ayyıldız'ın da kararın değişmesi için girişimlerde bulunduğu belirtildi.
SEPİL RANDEVU ALAMADI
Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'dan seçim sonrası 3 kez talepte bulunmasına rağmen randevu alamadığı öğrenildi. Gelişmeleri yakından takip eden Başkan Sepil'in gündem maddesinin geri çekilmesini beklediği farklı bir karar alınması halinde açıklama yapacağı gelen bilgiler arasında. Mevcut Başkan İsmail Uygur'un Göztepe'ye tahsis edilen arazinin AK Parti döneminde gerçekleştirilmesi nedeniyle devri iptal etmek istediği iddia ediliyor. Uygur'un 'Tesisleri Göztepe'ye AK Parti kazandırdı' şeklindeki algı nedeniyle devri iptal ederek daha sonra farklı bir yolla yeniden gündeme getirmek istediği belirtiliyor.
 

Kosanovic iddiası 

Göztepe'nin Belçika'nın Standard Liege takımından eski oyuncusu Milos Kosanovic'i kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Tecrübeli stoper Belçika basınına yaptığı açıklamada Göztepe ile görüştüğünü doğruladı. 29 yaşındaki Sırp stoper önceki sezon Göztepe formasıyla Süper Lig'de 23 maça çıkarken 3 asist yapmıştı.

Göz-Göz 94 yaşında 

Göztepe'nin 94. kuruluş yıl dönümü yarın gelenekselleşen meşale şov ile kutlanacak. Sarı-kırmızılı taraftarlar her yıl olduğu gibi Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda aynı anda yacakları meşalelerle görsel bir şölen oluşturacak.