GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
19 Ocak 2020 Pazar 13:30

O fotoğraftaki dikkat çeken detay

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer’in reklam ve tanıtım çalışmaları için el sıkıştığı Nesteren Davutoğlu iş başı yaptı. Davutoğlu, Konak Pier’den Kadifekale’ye tarih yolculuğu çalıştayında Başkan Soyer’le yakın mesaisiyle dikkati çekti.

SONKALEİZMİR- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, reklam, tanıtım ve halkla ilişkiler ekibini güçlendirme kararı almış, bu kapsamda bir dönem Reklamcılar Derneği Başkanlığı görevini de yürüten usta reklamcı Nesteren Davutoğlu ile el sıkışmıştı. Dışarıdan hizmet alımı ile görev yapacağı ve haftada birkaç gün İzmir’e gelip gideceği belirtilen Davutoğlu, önceki günlerde resmen iş başı yaptı. Davutoğlu, bugün de Başkan Soyer’in prestij projesi olarak duyurulan “Konak Pier’den Kadifekale’ye tarih yolcuğu” ile ilgili çalıştaya katıldı. Başkan Soyer’in sosyal medya hesabından, Konak Pier’den Kadifekale’ye uzanan tarihi hat boyunca bir rota oluşturacağız. Bunun için bugün bir çalıştay gerçekleştirdik. Konusunda uzman isimlerin yer aldığı çalıştayın sonuçları bize yol gösterecek” mesajıyla paylaşılan fotoğraflarda Nesteren Davutoğlu detayı da dikkati çekti.

Başkan Soyer’in İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Eser Atak ve Nesteren Davutoğlu ile yakın mesai içinde olduğu görüldü.

Usta reklamcı Davutoğlu’nun İzmir Büyükşehir için çalışacağını sonkaleizmir.com duyurmuştu.