GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
3 Nisan 2020 Cuma 16:46

Kemalpaşa'da dezenfekte tüneli

Kemalpaşa Belediyesi ilçede her hafta kurulan pazar için koronavirüs salgınına karşı önemleri üst seviyeye çıkardı ve dezenfekte tüneli yaptı. Vatandaşların sağlığına olumsuz etkileri azalmaya yönelik tedbirlerin alındığı pazarı denetleyen Kemalpaşa Başkanı Rıdvan Karakayalı vatandaşları sosyal mesafe dikkat edilmesi yönünde uyarıda bulundu.

Kemalpaşa Belediyesi, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında tedbirlerini arttırmaya devam ediyor. Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın talimatıyla ilçede her cuma günü kurulan pazarına ‘dezenfekte tüneli’ oluşturuldu ve vatandaşlara maske ve eldiven dağıtıldı. Salgınla mücadele için pazar yerinde girişler sadece dezenfekte tünelinin olduğu kısımdan giriş sağlandı. Tünel önünde belediye personeli tarafından vatandaşların ateşi ölçüldü. Zabıta ekibi tarafından bir gün önceden sosyal mesafeyi korunmasına yönelik uyarıların bulunduğu afişlerin asıldığı pazarda, gün içerisinde ise yetkililer tarafından vatandaşların dikkatli olması yönünde sık sık uyarılarda bulunuldu. 

DEZENFEKTE TÜNELİ YÜZDE YÜZ EKOLOJİK SOLİSYON KULLANILDI
360 derecelik açıyla ve otomatik sensörler aracılığı ile devreye giren tünel solüsyon buharı salgılayarak vatandaşları dezenfekte ediyor. yüzde 100 ekolojik ürünlerden üretilen solüsyon ve buharının insan sağlığına hiçbir zararlı etkisi bulunmayan dezenfekte tüneli yetkililer tarafından titizlikle kullanıldı.   

BİZİM İÇİN HEMŞEHRİLERİMİZİN SAĞLIĞI ÇOK ÖNEMLİ
Vatandaşların salgından etkilenmemeleri için her türlü önemli aldıklarını belirten Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, “Kemalpaşa’da çok yoğun bir şekilde kullanılan pazarımızda önlemlerimizi en üst seviyeye çıkardık. Denetim için giriş ve çıkışları kontrol altına aldık. Bizim için hemşehrilerimizin sağlığı çok önemli. Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. Hemşehrilerimden de kendi sağlıkları için tüm bu önlemlere uymalarını rica ediyorum. Lütfen evlerinizde kalın ve aldığımız tedbirlere uyun ve uygulayın. Bu hepimizin mücadelesi; bu felaketi her birlikte aşabiliriz” diye konuştu.