GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
14 Kasım 2019 Perşembe 18:19

Karşıyaka'ya stat garantisi

Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı ve yöneticiler, İzmir'e gelen eski başbakan Binali Yıldırım ile Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu'yla yılan hikayesine dönen Karşıyaka Stadı konusunu görüştü. Yıldırım'ın "Karşıyaka'ya stat sözümüzün arkasındayız. Daha önceki gibi bir direnmenin olmadığını görmek de memnun edici" dediği öğrenildi. Bakan Kasapoğlu'nun da yeşil-kırmızılıların daha önce çizilen salon projesini istediği belirtildi

Abdullah ÇELEBİ/SONKALEİZMİR-Karşıyaka yönetimi, İzmir'de Alsancak Stadı ile Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda incelemelerde bulunan eski başbakan, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'yla bir araya geldi. Başkan Turgay Büyükkarcı ve yöneticilerin yapımı yılan hikayesine dönen Karşıyaka Stadı için sürecin hızlandırılmasını istediği, Yıldırım'ın ise, "Karşıyaka'ya stat sözümüzün arkasındayız. Bu stat yapılacak. Daha önceki gibi bir direnmenin olmadığını görmek memnun edici. Süreçle ilgili somut hamleler atılacak" dediği öğrenildi.
KASAPOĞLU SALON PROJESİNİ İSTEDİ
KSK yönetimin, Pınar Karşıyaka'nın 2017'de Basketbol Ligi'nde şampiyon olduğu sezon Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözünü verdiği 10 bin kişilik salon konusunda da Spor Bakanı Kapapoğlu'na talepte bulunduğu belirtildi. Kasapoğlu'nun daha önce salon için çizilen projeyi istediği, bu konuda da çalışmaların yeniden başlatılacağını ifade ettiği öğrenildi.