GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güvenlik
19 Şubat 2020 Çarşamba 16:00

İzmirli asker 44 gündür kayıp!

Torbalı'da yaşayan Remziye-İzzettin Koç çiftinin oğulları Deniz Koç, vatani görevini yapmak için gittiği Ankara’da kayboldu. Tezkeresine 38 gün kala ortalıktan kaybolan 20 yaşındaki gençten 44 gündür haber alınamıyor

İzmir’de yaşayan ve vatani görevini yerine getirmek için Ankara’nın Sincan ilçesine giden Deniz Koç, terhisine son 38 gün kala ortadan kayboldu. Deniz Koç (20), acemilik eğitimini Narlıdere'de tamamlayıp ardından Ankara'nın Sincan ilçesindeki usta birliğine teslim oldu. Hemen hemen per gün oğullarıyla telefonda görüşen ailesi, terhisine 38 gün kala oğullarına ulaşamadı. 44 gündür genç akserden haber amamayan Koç ailesi endişe içerisinde yetkillerden yardım bekliyor.
"OĞLUMDAN GELECEK HABERİ BEKLİYORUM"
Anne Remziye Koç, "Oğlum askere gittiğinde her gün telefonla görüşüyorduk. Terhisine 38 gün kala kendisinden bir daha haber alamadık. Ne olduğunu bilmiyoruz. O günden bu güne kendisine ulaşmak için başvurmadığımız yer kalmadı. Savcılığa başvurduk. Günlerdir yatamıyorum. Oğlumdan gelecek haberi bekliyorum. Bana yardım edin" şeklinde konuştu.