GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
16 Ocak 2020 Perşembe 01:55

İzmir'de Müjgan hemşirenin sır ölümü...

İzmir'in Bornova ilçesinde, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde görev yapan evli ve 1 çocuk annesi hemşire Müjgan Ö., evde kimsenin olmadığı sırada koluna şırınga ile sıvı bir madde enjekte ederek yaşamına son verdi. Müjgan hemşirenin olaydan kısa süre önce eşiyle görüntülü konuştuğu ve akşam için plan yaptıkları iddia edildi.  

Olay, dün akşam saatlerinde Evka-4 Mahallesi Barbaros Caddesi üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre hemşire Müjgan Ö., evde kimsenin olmadığı sırada, şırınga yardımıyla koluna sıvı bir madde enjekte etti. Kısa süre sonra fenalaşan Müjgan Ö. yere yığıldı. Müjgan Ö.'den haber alamayan yakınları eve geldiklerinde, yerde hareketsiz şekilde yatarken buldu. Durumun bildirilmesi üzerine eve sağlık ekipleri sevk edildi.

CESEDİNİN YANINDA ŞIRINGA BULUNDU
İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Müjgan Ö.'nün yaşamını yitirdiği belirlendi. Olayla ilgili polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, evde inceleme yapan polis, Müjgan Ö.'nün cesedinin yanında şırınga ve sıvı madde olduğunu tespit etti. Müjgan Ö.'nün cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Burada yapılacak olan otopsinin ardından Müjgan Ö.'nün kesin ölüm nedeni belirlenecek. Olay yerinden alınan şırınga ile sıvı madde incelenmek üzere emniyete götürüldü.

EŞİYLE GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMUŞ
Ege Üniversitesi Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan Müjgan Ö. ve eşinin, geçmiş dönemlerde bazı sorunlar yaşadığı, fakat çiftin bu sorunları aştığı iddia edildi. 3 yaşında bir kız çocuğu olan Müjgan Ö.'nün intiharından önce, eşiyle görüntülü telefon konuşması yaptığı ve ikilinin Müjgan Ö.'nün nöbeti sonrası için plan yaptıkları belirtildi.  İkilinin konuşma sırasında hiçbir olumsuzluk yaşamadıkları ve çocukları hakkında konuştukları da iddia edildi. İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'nda yapılan otopsinin ardından Müjgan Ö.'nün cenazesi, yakınları tarafından teslim alınarak, toprağa verilmek üzere memleketi Muğla'ya götürüldü.