GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
14 Temmuz 2020 Salı 09:53

Güzelbahçe'de kim bu çirkin insanlar!

Güzelbahçe'da başta belediyenin düzenlediği Siteler Mavi Bayraklı plajı olmak üzere birçok park ve hizmet alanı kimliği belirsiz vandallarca tahrip edildi. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, vandallara isyan etti, yurttaşlara çağrıda bulundu.

Güzelbahçe’de vandalizm dur durak bilmiyor. Daha önce Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’nin sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerin ardından kısa süre sonra benzerleri ortaya çıktı. Güzelbahçe'de bu kez, belediyenin çok kısa bir süre önce düzenlediği Siteler Mavi Bayraklı Plajı ile bazı park ve sosyal alanların tahrip edildiği görüldü. Özellikle, yaz başından beri tatilcilerin akın ettiği plajdaki soyunma kabinlerinin kapısının kırılması, lavabolarının tahrip edilmesi ve çocuk oyun gruplarının kırılması yürek sızlattı.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, vandallara tepki gösterdi. Başkan İnce, "Ekiplerimiz her gün alanda. Parklarda yapmış olduğumuz lavaboların musluklarını çıkartıp, tuvalet taşlarını kırmışlar. Büyük bir özveri ve emek verdiğimiz Güzelbahçe’nin ilk Mavi Bayraklı Plajının duş kapılarını söküp, kırmışlar. Çocuk oyun gruplarını kırmışlar. Bu yapılanların tek bir tarifi var: ‘Vandalizm’. İnsanlıktan nasibini almamış kimselerin yaptığı davranışlar bunlar. Bu yapılanlar bizi hizmetlerimizden geriye götürmeyecektir. Yapılan davranışın kabul edilir bir yanı yok. Biz daha iyiyi daha güzeli nasıl yaparızı düşünürken bazı kendini bilmezlerin bu davranışlarda bulunmaları sadece vatana ihanet olarak tanımlarım. Ülkesini seven, milletini seven bir insan toplumun çıkarına olan bu tür hizmet alanlarına zarar vermez. Biz her şeye rağmen işimizi en iyi şekilde yapmaya ve en güzelini yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz bu tür davranışlarda bulunanlara karşı tepkileri göstermeleri bizlere ya da polise bilgi vermelerini istiyoruz” dedi.