GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
15 Ocak 2020 Çarşamba 18:33

Göztepe siftahı yaptı

Sarı-kırmızılılar ara transferdeki ilk imzayı Hırvat asıllı Norveçli oyuncu Zlatko Tripic'e attırdı. Norveç Ligi'nde 29 maçta 6 gole imza atan 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu İzmir'de kulüp binasında 1.5+1 yıllığına resmi sözleşmeyi imzaladı.

SONKALEİZMİR-Süper Lig'in ikinci yarısına yeni stadı Gürsel Aksel'de daha iddialı bir kadro ile girmeyi hedefleyen Göztepe ara transferde açılışı yaptı. Sarı-kırmızılılar, Viking Stavanger takımından Hırvat asıllı Norveçli 27 yaşındaki sol kanat Zlatko Tripic'e imzayı attırdı. Norveç'in Molde takımında yetişen Tripic . Almanya'da Greuther Fürth ve Moldova'da FC Sheriff takımında da görev yaptı. Tripic, ligin ilk yarısında Viking formasıyla 29 maça çıkarken 6 kez fileleri havalandırdı. Sarı-kırmızılıların gündemindeki Molde'nin Nijeryalı santraforu Leke James'in ise yüksek maliyeti nedeniyle transferinin zora girdiği öğrenildi.

Göztepe, sosyal medya hesabından yeni transfer Tripic'i Viking kıyafetiyle tanıtırken, paylaşılan fotoğrafta yeni stat Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin de görseli kullanıldı.