GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
25 Eylül 2020 Cuma 13:40

Göztepe'de Guilherme tamam

Dış transferde 24 yaşındaki Boşnak defans oyuncusu Marko Mihojevic ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayıp 9. takviyesini gerçekleştiren Göztepe, Trabzonsporlu Guilherme'de de mutlu sona ulaştı. Trabzon'dan ayrılıp İzmir'e gelen Brezilyalı orta saha ile son dakika pürüzü çıkmaması halinde kısa sürede resmi sözleşme imzalanacak

SONKALEİZMİR-Süper Lig'de ilk iki haftayı 4 puanla geçen Göztepe transferde imzaları bir bir attırıyor. Son olarak Almanya'nın Erzgebirge Aue takımından 24 yaşındaki stoper Mihojevic'e imza attıran sarı-kırmızılılar Brezilyalı ofansif orta saha Guilherme ile de her konuda anlaştı. Geçen sezon devre arasında Malatyaspor'dan transfer olduğu Karadeniz ekibinden ayrılan 29 yaşındaki oyuncu İzmir'e geldi. Yönetimle son kez görüşecek Sambacı'nın kısa süre içerisinde resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Göz-Göz'ün Guilherme için Trabzonspor'a bonservis bedeli ödemeyeceği öğrenildi. 
Guilherme geçen sezon Malatyaspor'da 26 maçta 7 gole imza atan Guilherme, ikinci yarıda Trabzonspor'da 14 karşılaşmada iki kez fileleri sarstı.