GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
12 Ağustos 2020 Çarşamba 14:17

Go-Kart için Sofuoğlu iddiasına Özalan'dan yanıt... HABERİ BİLE YOK!

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin, Go-Kart pistinin arkasında AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun olduğu iddiasına AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'dan yanıt geldi. Özalan, "Kenan Sofuoğlu ile konuştum, haberi dahi yok. Sabah akşam yalan söyleyip iftira atan, gerçek ortaya çıkınca da gram utanmayan CHP yüzsüzlüğü" dedi

SONKALEİZMİR-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Parti Meclisi Üyesi Rıfat Nalbantoğlu ve izmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe ile birlikte Go-Kart'a karşı yürütülen direnişe destek olmak için Yelki'deki alana gelmişti. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin sosyal medya hesabından canlı yayınlanan görüntülerde Buğra Gökçe ile Mustafa İnce arasında geçen diyalog dikkat çekmişti. Gökçe'nin 'Buraya polisi yığabilecek muhattap kim?' sorusuna İnce, "Yarışçı Kenan Sofuoğlu’nun ve birkaç güçlü sponsorun arkasında olduğu savlar var" yanıtını vermişti.

HABERİ BİLE YOK

İddialara yanıt ise AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'dan geldi. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Özalan, "CHP'li Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in söyledikleri tamamen yalan ve iftira. Kenan Sofuoğlu ile konuştum,haberi dahi yok. Sabah akşam yalan söyleyip iftira atan,gerçek ortaya çıkınca da gram utanmayan CHP yüzsüzlüğü!