GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
26 Haziran 2020 Cuma 16:04

CHP'li eski başkanın ayağı kesildi!

Karabağlar Belediyesi eski başkanı Sıtkı Kürüm'ün şeker hastalığı ve sigara yüzünden sağ ayağı diz altından kesildi. Protez ayakla yürümeye alışmaya çalışan Kürüm, “Şeker, sigara ve stresten kaynaklı olarak ayağımı kaybettim. Uzun süre tedavi gördüm ama ayağım kesildi. Protez ayağı aldık, ona alışmaya çalışıyorum” dedi.

Karabağlar Belediye Başkanlığını 2009-2014 yılları arasında yapan CHP’li Sıtkı Kürüm şeker hastalığı, sigara tüketimi ve stres yüzünden ayağını kaybetti. Gündeme Bakış'tan Halime Erdoğan'ın haberine göre 3 aydır evden dışarı çıkmadığını ifade eden Kürüm, protez ayak ile yürümeye çalıştığını söyledi. Ayağının iyice kötüleşmesiyle birlikte sigarayı bırakan 67 yaşındaki Sıtkı Kürüm yavaş yavaş sağlığına kavuşmaya başladığını belirtti.
6 AYDIR SİGARA İÇMİYOR
Siyasi yaşamına 1973 yılında, Cumhuriyet Halk Partisi'nde çeşitli görevler üstlenerek başlayan 3 çocuk babası Kürüm son 6 aydır sigara içmediğini söyledi. Kürüm, “Şeker, sigara ve stresten kaynaklı ayağımı kaybettim. Uzun süre tedavi gördüm, son 6 aydır sigara içmiyorum ama ayağım kestiler. Protez ayağı aldık. Ona alışmaya çalışıyorum. Onunla yürümeye alışmaya çalışıyorum. 3 aydır evdeyim, dışarı çıkmadım. Şimdi biraz daha iyiyim. Yavaş yavaş sağlığıma kavuşmaya çalışıyorum” dedi.