GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
26 Haziran 2020 Cuma 20:37

CHP'li Yücel sert çıktı... "AKILDAN MANTIKTAN YOKSUN BİR SUÇLAMA"

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy hakkında açılan terör soruşturmasıyla ilgili açıklamada bulundu. Yücel, "Kindarlığın, suçlamanın hatta yalanın bile bir sınırı olmalı. Akıldan, mantıktan, izandan yoksun bir suçlama" diye konuştu

SONKALEİZMİR-CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Menemen İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşma nedeniyle hakkında Menemen Cumhuriyet Savcılığı’nca soruşturma açılan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'a destek verdi.
Yücel'in açıklaması şöyle: "Belki birisinden tuttururuz diye; Menemen Belediye Başkanımız Serdar Aksoy hakkında, “şimdilik sadece” 9 örgütle ilişkilendirilerek suç duyurusunda bulunuldu. Arada kaçırdığımız yoksa tabi...    
Bu örgütlerin isimlerini aynı anda söylemeye kalktığınızda bile, Serdar Aksoy’un suçlanmasına sebep olan konuşma süresinden daha fazla zaman alıyor.
Emperyalizme karşı verdikleri mücadeleden dolayı bu ülkede binlerce gencin adı Deniz'dir, Mahir'dir, İbrahim'dir. Merak eden varsa söyleyeyim, benim ismim de Deniz Gezmiş'ten gelir.
Kindarlığın, suçlamanın hatta yalanın bile bir sınırı olmalı. Akıldan, mantıktan, izandan yoksun bir suçlama...
 Eleştirilmeye ve iftiralarınıza verilecek cevaplara tahammülünüz yoksa, bari kendinizi komik duruma düşürmeyin. 
Bu hesap da tutmayacak! Daima yanında olduğumuz Serdar Başkan da, her türlü iftiranıza rağmen Menemen halkının hakkı için çalışmaya devam edecek."